مشاوره : 09171022924
منوی دسته بندی

قوانین حمل و نگهداری فلزیاب

قوانین حمل و نگهداری فلزیاب

بررسی قوانین حمل و نگهداری فلزیاب :

قوانین حمل و نگهداری فلزیاب در ایران مطابق با قوانین مصوب مجلس شورای اسلامی و آیین‌نامه‌های اجرایی تعیین شده است. این قوانین به منظور حفاظت از میراث فرهنگی و تاریخی، جلوگیری از حفاری غیر مجاز و حفظ اشیاء عتیقه تدوین شده‌اند. در ادامه، به برخی اصول و مقررات مرتبط با دستگاه اشاره می‌کنم:

  1. اخذ مجوز: هر فعالیت مرتبط با دستگاه‌ های فلزیاب، مانند ساخت، خرید، فروش، نگهداری و تبلیغ، باید با مجوز سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری انجام شود.
  2. حفاظت از اشیاء عتیقه: حفاری به قصد بدست آوردن اشیاء عتیقه و آثار تاریخی (دفینه‌یابی) ممنوع و جرم محسوب می‌شود.
  3. جرایم مرتبط با حفاری غیر مجاز:
  • اشخاصی که اشیائی عتیقه را از کشور خارج سازند، به حبس از ۶ ماه تا ۲ سال محکوم می‌شوند.
  • خروج اشیاء عتیقه ثبت شده در فهرست آثار ملی جریمه حبس از ۶ ماه تا یکسال را در بر دارد.
  • اشخاصی که بدون اذن مراجع ذی‌صلاح نقوش و آثار مذهبی و ملی را تخریب نمایند، به ۱ تا ۱۰ سال حبس محکوم می‌شوند.
  1. تبلیغ، خرید و فروش دستگاه :
  • تبلیغ انواع دستگاه‌ های کاوش از طریق رسانه‌ های عمومی با مجوز سازمان میراث فرهنگی امکان‌پذیر است.
  • خرید و فروش انواع سیستم فقط با مجوز سازمان میراث فرهنگی امکان‌پذیر است.
  1. جرایم مرتبط با استفاده از دستگاه:
  • استفاده از دستگاه کاوش در حفاری غیر مجاز، علاوه بر ضبط و توقیف دستگاه، معادل ۱ تا ۳ سال حبس است.
  • ورود هر نوع دستگاه گنج‌ یاب منوط به اخذ مجوز از سازمان میراث فرهنگی است.

آیا داشتن فلزیاب جرم است

بله، حمل، نگهداری و استفاده از دستگاه در ایران جرم محسوب می‌شود. این قوانین به منظور حفاظت از میراث فرهنگی و تاریخی، جلوگیری از حفاری غیر مجاز و حفظ اشیاء عتیقه تدوین شده‌اند.

قوانین حمل و نگهداری فلزیاب
قوانین حمل و نگهداری فلزیاب

آیا فروش فلزیاب آزاد است

بله، فروش دستگاه در ایران ممکن است، اما باید با مجوز سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری انجام شود. این مجوزها به منظور حفاظت از میراث فرهنگی و تاریخی، جلوگیری از حفاری غیر مجاز و حفظ اشیاء عتیقه تدوین شده‌اند.

برای خرید و فروش دستگاه ، می‌توانید به نمایندگی های فروش شرکت IKPV در تهران و شیراز مراجعه کنید. در دفاتر فروش شرکت IKPV دستگاه‌ های کاوش را با توضیحات کامل و تست‌های لازم ارائه می‌دهند. همچنین، مشاوره و خدمات پس از فروش نیز ارائه می‌شود.

آیا حمل فلز یاب جرم است

بله، حمل و نگهداری دستگاه بدون مجوز قانونی در ایران جرم محسوب می‌شود. این دستگاه‌ها معمولاً برای کشف اشیای تاریخی و فرهنگی استفاده می‌شوند و هرگونه عملیات حفاری و کاوش غیرمجاز در محوطه‌های تاریخی و باستانی با استفاده از این دستگاه‌ها ممنوع است.

هرگونه ساخت، خرید و فروش، نگهداری، تبلیغ، حمل و استفاده از دستگاه باید با مجوز قانونی از سازمان میراث فرهنگی صورت بگیرد. در صورت عدم رعایت این موارد، فرد مرتکب قابل مجازات خواهد بود.

آیا فلزیاب ها ردیابی می شوند

خیر، دستگاه‌ ها به طور معمول دارای سیستم ردیابی یا GPS نیستند. این شایعه که دستگاه‌ ها دارای ردیاب هستند و به صورت مستقیم به نیروی انتظامی متصل می‌شوند، بیشتر بر اساس تبلیغات نادرست و شانتاژ‌های تبلیغاتی برخی شرکت‌ ها و سایت‌های غیرقانونی است. 
به عنوان مثال، در برخی از دستگاه‌ های فلز یاب که برای کشف معدن استفاده می‌شوند، دستگاه GPS تعبیه می‌شود تا موقعیت معدن را به صورت دقیق مشخص کرده و در اختیار وزارت صنعت، معدن و تجارت قرار دهند. اما این GPS‌ ها به هیچ عنوان متصل به نیروی انتظامی یا مراجع قضایی نیستند.

فروش فلزیاب وب‌سایت
فروش انواع دستگاه فلزیاب ، گنج یاب و طلایاب - با گارانتی و خدمات پس از فروش در نمایندگی فلزیاب تهران و شیراز به همراه تست اصولی و آموزش رایگان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس با ما